HSM blev grundlagt i 1971 af Hermann Schwelling.

HSM er i dag en af verdens førende producenter af affaldspressere; herunder ballepressere og pappressere. Disse ballepressere og pappressere bliver produceret på tyske fabrikker, hvor de produceres efter de mest moderne metoder med CAD-/CAM-udnyttelse af stål og med robotsvejsning. På denne måde sikres der en høj kvalitet.

Vores ballepressere såvel som pappressere bliver produceret i forskellige typer og størrelser, og kan derfor opfylde alle behov til professionelt brug.
 

Reducer omkostningerne med ballepressere

Med pappressere / ballepressere har du eller din virksomhed mulighed for at komprimere pap og plast, så det ikke fylder noget i forhold til den oprindelige størrelse. Affald kan optage megen plads, være tidskrævende at håndtere og dyrt i transport. Ved at benytte ballepressere fra HSM kan I reducere jeres omkostninger til affaldstransport betydeligt.

Ballepressere og pappressere fungerer ved hjælp af hydraulik og komprimerer både pap og plast. Når pappet er blevet presset, bliver det komprimeret til små håndterbare baller, som fylder mindre. Ballepresseren er derfor optimal på lokaliteter med begrænset plads og større mængder pap eller plast. Ballepressere har et lavt energiforbrug og minimalt pladsbehov samtidig med, at de er enkle og sikre at betjene såvel som vedligeholde.
 

Fokus på miljøet

Pap og plast bruges til mange forskellige ting i reproduktion, og derfor er det vigtigt at skåne miljøet for udsmidning af emballagen og i stedet prioritere miljøet ved genbrug. Når emballagen og affaldet fylder mindre, skaber det mere plads i containeren. Det betyder, at I ikke behøver at få hentet jeres emballage så ofte. Det er lig med mindre transport, hvilket mindsker den miljømæssige forurening og gavner jeres økonomi.

Ved komprimering sparer du plads, frigiver arbejdskraft og reducerer de samlede udgifter til affaldshåndtering. Din investering er hurtig tjent ind igen, og du får konkrete besparelser på bundlinjen.
 

Med HSM ballepressere får du:

  • Optimerede arbejdsgange
  • Miljømæssig affaldshåndtering
  • Effektiv håndtering af plast og pap
  • Besparelser på bundlinjen

Vi har været forhandlere i Danmark siden 1998 og har derfor stor erfaring inden for rådgivning af affaldshåndtering og komprimering. Igennem årene har vi opnået stor kundetilfredshed, da vores kunder ofte returnerer for at købe flere ballepressere såvel som pappressere.

Hos EUREC får du et bredt og alsidigt udvalg af ballepressere og pappressere. Vi har en ballepresser til enhver type virksomhed og til mange typer genbrugsmateriale. Har I brug for vejledning til at finde den helt rigtige ballepresser lige netop til jeres virksomhed, og som kan dække jeres behov? Så kontakt os, så vi kan hjælpe jer med at få en mere effektiv affaldshåndtering og derved opnå større besparelser.

    

Kontakt info