Hos Eurec A/S finder du alt i makuleringsmaskiner: Prisbillige makulatorer til personlig brug, mellemstore maskiner til mindre kontorer samt store maskiner til det helt store forbrug!

Makulatorer har den grundlæggende funktion at destruere og komprimere dokumenter, der ikke længere er nødvendige at opbevare. Virksomheder og privatpersoner benytter ofte makulatorer til det simple formål at holde orden, idet makuleret affald fylder langt mindre. Af rent sikkerhedsmæssige grunde kan en makulator anvendes til at destruere private, fortrolige eller på anden måde følsomme dokumenter. Typisk kan der være tale om juridiske papirer, regninger, skattedokumenter, kreditkort eller kontoudtog, der i værste tilfælde kan anvendes til bedrageri.

Med tiden er makulatorer derfor blevet en af de mest almindelige kontormaskiner og en integreret del af hverdagen i hjemmet og på arbejdspladser, der ønsker at skille sig af med overflødige dokumenter og holde sikkerheden i top.

Eurec A/S tilbyder funktionelle makulatorer til dig, der ønsker at beskytte fortrolige og værdifulde informationer og samtidig holde orden i hjemmet eller på kontoret.
 

Makulatorer med høj sikkerhed og ydeevne

Papiraffald varierer og involverer alt lige fra reklametryksager til fortrolige dokumenter, der ikke vedkommer andre. Behovet for at få destrueret information kan derfor være forskelligt fra kontor til kontor og skifte i sikkerhedsniveau. Da dine behov veksler, varierer makulatorernes egenskaber og funktioner naturligvis også. Der findes herfor et stort udvalg af makuleringsmaskiner, der alle har til formål at tilfredsstille dine behov og forventninger i forhold til design, anvendelighed og forskellige sikkerhedsniveauer. HSM har fokus på at udvikle stærke makulatorer med høj sikkerhed og stor ydeevne, og du finder et bredt sortiment af disse hos Eurec A/S.
 

Strimmel, konfetti eller Auto-feed – 3 forskellige versioner

Grundlæggende leveres makulatorer i 3 versioner:

  • Strimmel makuleringsmaskine
  • Konfetti makuleringsmaskine
  • Auto-Feed makuleringsmaskine

En strimmel makuleringsmaskine skærer papiret i små strimler af forskellig tykkelse. Makulatoren tilbyder et lavere sikkerhedsniveau (DIN 1 og DIN 2), men kapaciteten er til gengæld høj. Konfetti makuleringsmaskiner (også kaldet kryds makulatorer) er kendetegnet ved et meget højt sikkerhedsniveau (fra DIN 3 til DIN 6). En konsekvens af det høje sikkerhedsniveau er dog, at disse generelt kører langsommere og klarer færre ark ad gangen. Auto-Feed makuleringsmaskinen klarer det meste af arbejdet selv. Du placerer blot arkene (op til 500 ark) i makulatoren, som så selv "hiver" 3-5 ark ind ad gangen.

Eurec A/S leverer HSM makulatorer med høj præstation, sikkerhed og kvalitet. HSM makuleringsmaskinen er en af de få, som er godkendt af USA's efterretningsorganisationer.
 

Stort udvalg af kvalitetssikre makulatorer

Hos os finder du et stort udvalg af solide makulatorer i absolut høj kvalitet, der er ideelle til hjemmet, det mindre kontor og til det helt store kontor. Uanset hvilken makulator, du har brug for, kan du med sikkerhed finde den rette hos Eurec A/S.

Kig endelig rundt på vores webshop for at finde den helt rigtige makulator, der passer til dine ønsker, eller kontakt os og få rådgivning om, hvilken maskine, der netop passer til dig og dine behov.

Kontakt info