Eurec A/S er grundlagt i år 2000.

PE_folie.JPGVi er en del af en international koncern med kontorer over hele verden.

Vores formål er opkøb, salg og forarbejdning af plast til recycling.

For at gøre vejen fra indsamling til recycling så kort som mulig, blev Eurec grundlagt i partnerskab med vores største aftager; Fukutomi Company Limited. Et Hong Kong baseret selskab med salg og produktion af kunststoffer til recycling.

Organisationens opbygning gør det muligt at koordinere og effektivisere indsatsen således, at vi kan betale mest muligt for varen og mindst mulig for transporten.

På verdensplan håndterer vi i koncernen over 700.000 tons plast, eller sagt på en anden måde; over 35.000 søcontainere med plast sørger vi for bliver genbrugt på årsbasis.

En stor del sendes til Kina, hvor vores partner har egen fabrik til oparbejdelse af kunststoffer. Byggeriet pågår på ny fabrik med moderne teknologi. Når fabrikken er udbygget, er der op til 3000 medarbejdere beskæftiget med fremstilling og oparbejdning af plast.

Fra Danmark håndterer vi ca. 10.000 ton pr. år, eller ca. 1/3 af den plast, der indsamles i Danmark.

Indsamling af plast fordrer en komprimering af materialet, således det er i transport klar tilstand. Det er typisk i baller af ca. 3-400 kg. Vi indså derfor nødvendigheden af, at tilbyde komprimeringsanlæg og ballepressere til producenterne af dette plast. Derfor blev vi forhandlere af HSM ballepressere og af L&M komprimatorer. Begge tyske virksomheder med topprodukter indenfor hver deres felt.

Kontakt info